Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τις μάσκες – «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων  

Συνεχίζονται οι καταγγελίες για τις μάσκες – «Βροχή» τα πρόστιμα για παραβίαση των μέτρων   

Σε καταγγελίες 8 πολιτών προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, μετά από 1.648 ελέγχους που πραγματοποίησε παγκύπρια, ώστε να διαπιστωθεί η τήρηση και η εφαρμογή των διαταγμάτων του περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμου.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας οι καταγγελίες αφορούσαν στη μη χρήση μάσκας είτε σε αυτοκίνητα, είτε σε κλειστούς χώρους.

Στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 412 έλεγχοι, χωρίς καταγγελίες, ενώ στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 120 έλεγχοι, από τους οποίους επίσης δεν προέκυψαν καταγγελίες.

Στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 372 έλεγχοι και καταγγέλθηκε ένας πολίτης, ενώ στην Πάφο καταγγέλθηκε επίσης ένα άτομο μετά από τη διενέργεια 50 ελέγχων.

Στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 395 έλεγχοι, με την Αστυνομία να προβαίνει σε 6  καταγγελίες, ενώ στην περιοχή Μόρφου πραγματοποιήθηκαν 46 έλεγχοι, χωρίς να υπάρξει καταγγελία.

Επίσης, παγκύπρια, η Τροχαία διενήργησε 128 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία, ενώ η Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία διενήργησε 125 ελέγχους, χωρίς καταγγελίες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Προετοιμάζουν το έδαφος για τη Γενεύη - Νέα συνάντηση των διαπραγματευτών

Νέα συνάντηση θα έχουν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE