ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου αγαπά τη μπάλα» - Όταν μιλούσε ως διαιτητής - Δείτε βίντεο

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η κόρη μου αγαπά τη μπάλα» - Όταν μιλούσε ως διαιτητής - Δείτε βίντεο

Ένα βίντεο από το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου έρχεται στη δημοσιότητα. Σε αυτό, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της Τζωρτζίνας, μιλάει για την αγάπη του παιδιού για το ποδόσφαιρο, το οποίο έχει υπάρξει η αφορμή για να γνωρίσει και τον άντρα της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου έδωσε τη συνέντευξη ως διαιτητής σε αγώνες ποδοσφαίρου και, σε αυτήν, ανέφερε ότι αυτή της η ιδιότητα ήταν η αφορμή να γνωρίσει τον άντρα της στο γήπεδο, που όπως, αναφέρει, είναι «ό,τι καλύτερο» της έχει συμβεί. «Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου», υπογραμμίζει η ίδια στην αρχή του βίντεο ενώ, στη συνέχεια, ξεκαθαρίζει: «δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα», προκαλώντας την εύλογη απορία της δημοσιογράφου, πώς είναι δυνατόν να ασχολείται με τη διαιτησία του αθλήματος.

«Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο», απαντάει η -πλέον- κατηγορούμενη, επισημαίνοντας ότι γνωρίστηκε με τον Μάνο Δασκαλάκη στη γιορτή των Φώτων, κατά τη διάρκεια ενός αγώνα στον οποίο η ίδια ήταν διαιτητής και ο σύζυγός της τερματοφύλακας. Όπως αναφέρει στη συνέχεια, η γέννηση των παιδιών της ήταν ο λόγος που σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία, ωστόσο, συμπληρώνει ότι σκοπεύει να συνεχίσει, για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

«Η κόρη μου αγαπά τη μπάλα»

Η Πισπιρίγκου κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στα παιδιά της, πριν αυτά βρουν μοιραίο τέλος, με διαφορά μερικών μηνών ενώ εκτίμησε ότι, η μία κόρη της (η Τζωρτζίνα), θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου καθώς, όπως ανέφερε, «αγαπά τη μπάλα». Στη συνέχεια του βίντεο η -τότε- 27χρονη Πισπιρίγκου μιλάει για το μέλλον των δύο -μέχρι τότε- παιδιών της.

Δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

Πηγή: ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top