Πολύνεκρη επίθεση στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Δύο νεκροί, οκτώ βαριά τραυματίες

Πολύνεκρη επίθεση στο κέντρο του Τελ Αβίβ - Δύο νεκροί, οκτώ βαριά τραυματίες

Δύο νεκροί και οκτώ βαριά τραυματισμένοι είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της ένοπλης επίθεσης που σημειώθηκε επί της  πολυσύχναστης οδού Ντίζενγκοβ στο κέντρο του Τελ Αβίβ λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Πέμπτης. 
 

Οι ισραηλινές αστυνομικές αρχές χαρακτήρισαν το συμβάν ως "πολύνεκρη επίθεση".
 
Ανακοίνωση αστυνομίας αναφέρει ότι ο δράστης ένας (ή δύο) πυροβόλησε μέσα σε μπαρ επί της οδού Ντίζενγκοβ 149 (μπαρ Ίλκα) κατά πλήθους που διασκέδαζε.
 
Ο εκπρόσωπος τύπου της αστυνομικής διεύθυνσης του Τελ Αβίβ Άμι Μπεν-Νταβίντ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες περί πρόθεσης οργανώσεων να πραγματοποιήσουν επίθεση στην περιοχή. 
 
Στις 22:00 , μπροστά στις κάμερες της τηλεόρασης σε ζωντανή μετάδοση, ισραηλινές αστυνομικές δυνάμεις σκοπεύουν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας επί της οδού Ντίζενγκοβ 176, 100 μέτρα από το επίκεντρο της επίθεσης .
 
Όπως διαφαίνεται, ο αναζητούμενος δράστης ή δράστες της επίθεσης εντοπίσθηκαν μέσα στο κτήριο. 

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Δημοσκόπηση SIGMA: Μήνυμα πίεσης στο κομματικό σύστημα-Βελτίωση δεικτών για κυβέρνηση και ΠτΔ

Σε μια κρίσιμη καμπή για το πολιτικό σκηνικό της Κύπρου, η δημοσκόπηση του Sigma αποκαλύπτει τις τάσεις που διαμορφώνονται στην πρόθεση ψήφου, με τα παραδοσιακά κόμματα να δέχονται πιέσεις και νέους σχηματισμούς να διεκδικούν ρόλο ρυθμιστή.

BEST OF TOTHEMAONLINE