Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε on air τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου

Θοδωρής Μαραντίνης: Πήρε on air τηλέφωνο την πρώην σύζυγό του Σίσσυ Χρηστίδου

Λαμπερό και ανατρεπτικό ήταν το νέο επεισόδιο του “The Masked Singer” μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Στη σκηνή εμφανίστηκε ο παρουσιαστής Σάκης Ρουβάς αλλά και η κριτική επιτροπή που αποτελείται από τον Νίκο Μουτσινά, την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, την Αθηνά Οικονομάκου και τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Μάλιστα, συνέβη κάτι αναπάντεχο! 


Ο Θοδωρής Μαραντίνης έβαλε κάτω όλα τα στοιχεία και πίστευε ότι το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του, Σίσσυ Χρηστίδου.«Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά!» είπε Θοδωρής Μαραντίνης και έτσι κι έκανε.

«Παιδιά δεν απαντάει!», είπε χαρακτηριστικά λίγο μετά και συνέχισε να πιστεύει ότι η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν εκείνη που τραγούδησε νωρίτερα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.

BEST OF TOTHEMAONLINE