ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Παρίστανε τον γιατρό και τρόμαξε ηλικιωμένο για δήθεν πρόβλημα υγείας της κόρης του – Τον εξαπάτησε και πήρε χιλιάδες ευρώ

Παρίστανε τον γιατρό και τρόμαξε ηλικιωμένο για δήθεν πρόβλημα υγείας της κόρης του – Τον εξαπάτησε και πήρε χιλιάδες ευρώ

Ένα νέο περιστατικό με υπόθεση απάτης και εξασφάλισης μεγάλου χρηματικού ποσού με ψευδείς παραστάσεις σε βάρος ηλικιωμένου άνδρα διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας, καθώς άγνωστος τον εκμεταλλεύτηκε παριστάνοντας του τον γιατρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», ηλικιωμένος παραπονούμενος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι την προηγούμενη Τετάρτη (06/4), δέχθηκε τηλεφώνημα από άτομο που του συστήθηκε ως ορθοπεδικός γιατρός.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο «γιατρός» τον ενημέρωσε πως η κόρη του χρειαζόταν μια επείγον εγχείρηση και πως αυτός θα έπρεπε να δώσει 10.000 ευρώ στην ιδιωτική κλινική που θα γινόταν η επέμβαση.
Με ψέματα, κατάφερε να πείσει τον ηλικιωμένο και έτσι αυτός με σκοπό να «σώσει» την κόρη του έδωσε

τις 10 χιλιάδες ευρώ, λίγη ώρα αργότερα αφού ο επιτήδειος τον επισκέφθηκε στην οικία του.

Ο ηλικιωμένος, αφού κατάλαβε πως έπεσε θύμα απάτης προχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λάρνακας και σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε στην Αστυνομία, ο ο δράστης υπολογίζεται 25-30 χρόνων, είναι εύσωμος κι έχει ύψος περίπου 1.80, ενώ σημείωσε πως μιλούσε με κυπριακή προφορά.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, αστυνομική πηγή δήλωσε πως ο τρόπος δράσης του «ορθοπεδικού» δεν είναι άγνωστος στις αρχές ασφαλείας, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο περιστατικό στην Κύπρο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τέμπη: Ισχυρές ενδείξεις μεταφοράς εύφλεκτης ουσίας – «Αλλοίωση της σκηνής του εγκλήματος»

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο

«Δεν μπορώ να αναπνεύσω»: Σοκαριστικό βίντεο από τη σύλληψη μαύρου άνδρα που πέθανε ενώ βρισκόταν υπό κράτηση



Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Τέλος από την ΕΔΕΚ Ο Γιώργος Βαρνάβα: Αποχωρεί με «καρφιά» κατά Σιζόπουλου

Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ΕΔΕΚ ο Γιώργος Βαρνάβα, μέσω γραπτής δήλωσης του, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησης του, ενώ την ίδια ώρα «πυροβολεί» και τον Πρόεδρο του κόμματος, Μαρίνο Σιζόπουλο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top