Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

Κατερινόπουλος για Πάτρα: «Έρχονται συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις»

Ο επίτιμος πρόεδρος Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας, Θανάσης Κατερινόπουλος, μίλησε στο evima.gr, για την τραγική υπόθεση των θανάτων των τριών κοριτσιών της οικογένειας στην Πάτρα.

«Οι εξελίξεις που θα ακολουθήσουν το επόμενο το επόμενο διάστημα θα είναι καταιγιστικές δεν έχουμε δει ακόμα τίποτα.Έρχονται κι άλλες συλλήψεις και δεν θα είναι μόνο τρεις. Η συγκεκριμένη υπόθεση θα μας απασχολήσει για αρκετό καιρό ακόμα. Θα ψαχτούν και οι θάνατοι των άλλων δύο κοριτσιών, της Ίριδας και της Μαλένας. Θα πρέπει να δούμε αν η κατηγορούμενη μητέρα έδρασε μόνη της ή είχε συνεργούς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στον Μάνο Δασκαλάκη ο κ. Κατερινόπουλος, ανέφερε πως, «Η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη δεν είναι ενός ανθρώπου που είναι πονεμένος. Στις δηλώσεις του αναφέρετε συνεχώς για την Τζωρτζίνα, δεν έχασε ένα παιδί έχασε τρία όποιο δάχτυλο και να σου κόψουν πονάς το ίδιο, δεν έχει κάνει καμία αναφορά στα άλλα δύο παιδιά».

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ουδέν νεότερο για το άνοιγμα νέων σημείων διέλευσης - Στον αναπνευστήρα τα ΜΟΕ ενόψει Γενεύης -Άγνωστες οι επιδιώξεις Γκουτέρες

Ακόμα μια συνάντηση χωρίς αποτέλεσμα για τη διάνοιξη νέων σημείων διέλευσης, είχαν την Πέμπτη οι διαπραγματευτές της ελληνοκυπριακής και της τουρκοκυπριακής πλευράς, Μενέλαος Μενελάου και Γκιουνές Ονάρ, ενόψει της διευρυμένης συνάντησης για το κυπριακό, που θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Μάρτιο, στη Γενεύη.

BEST OF TOTHEMAONLINE