ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οδικές εργασίες σε διάφορα σημεία της Κύπρου - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Οδικές εργασίες σε διάφορα σημεία της Κύπρου - Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται

Οδικές εργασίες σε διάφορα σημεία της Λευκωσίας διεξάγονται στις επαρχίες Λευκωσίας, Λεμεσού και Αμμοχώστου.

Δείτε τις αναλυτικά: 

1. Εργασίες επέκτασης υφιστάμενης γέφυρας για βελτίωση της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο προς Λευκωσία

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λευκωσίας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, από την Τετάρτη
13 Απριλίου, 2022 και για περίοδο δύο (2) μηνών στον Κόμβο Κόρνου του Αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού (Α1) θα εκτελούνται εργασίες επέκτασης υφιστάμενης γέφυρας για βελτίωση της εισόδου στον αυτοκινητόδρομο από Κόρνο προς Λευκωσία.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας του αυτοκινητόδρομου πριν την έξοδο Κόρνου στον Αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση τη Λευκωσία θα είναι κλειστή για περίπου 500 μέτρα και η τροχαία κίνηση προς Λευκωσία θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Η αριστερή λωρίδα θα χρησιμοποιείται ως λωρίδα εισόδου από Κόρνο προς Λευκωσία. Παράλληλα η διέλευση κάτω από τη γέφυρα θα είναι κλειστή και οι οδηγοί από Λευκωσία προς Κόρνο καλούνται να χρησιμοποιούν την επόμενη έξοδο προς Κοφίνου.

2. Εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού ανιχνευτών τροχαίας κίνησης στο νότιο σκέλος του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο 11/4/2022 – 12/4/2022, από η ώρα 21:00 μέχρι τις 06:00 το πρωί της επόμενης μέρας, στο νότιο σκέλος του κυκλικού κόμβου Αγίας Φύλας θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης εξοπλισμού ανιχνευτών τροχαίας κίνησης.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών θα ισχύουν οι ακόλουθες ρυθμίσεις:

Τη Δευτέρα 11/4/2022 η μια λωρίδα του κυκλικού κόμβου στο νότιο σκέλος θα είναι κλειστή για την τροχαία και η διακίνηση θα γίνεται μέσω της άλλης λωρίδας.
Την Τρίτη 12/4/2022 θα κλείσει η μια λωρίδα κυκλοφορίας στην οδό Αγίας Φυλάξεως παρά τον κυκλικό κόμβο και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.
Οι πιο πάνω εργασίες κρίνονται απαραίτητες για τη διασύνδεση επιπρόσθετων ανιχνευτών τροχαίας με το σύστημα έξυπνων φώτων τροχαίας μερικής λειτουργίας του κυκλικού κόμβου Αγίας Φυλάξεως.

3. Εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι την περίοδο, από Δευτέρα 11/04/2022 μέχρι την Παρασκευή 15/04/2022 μεταξύ των ωρών
09:00 – 16:00, θα εκτελούνται εργασίες συντήρησης της οριζόντιας σήμανσης του Αυτοκινητόδρομου Λεμεσού – Πάφου, από την έξοδο Επισκοπής μέχρι την έξοδο Πισσουρίου, με κατεύθυνση την Πάφο.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας του Αυτοκινητόδρομου, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 2 χιλ. περίπου στη μία κατεύθυνση μόνο, ανά πάσα στιγμή και η τροχαία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

4. Τμήμα του δρόμου Ε324 (Παραλίμνι – Πρωταράς) θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Αμμοχώστου, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την Τρίτη 12/4/2022 και την Τετάρτη 13/4/2022 μεταξύ των ωρών 08:30 – 14:30 τμήμα του δρόμου Ε324 (Παραλίμνι – Πρωταρά) από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Παντελεήμονα μέχρι τα φώτα τροχαίας στη συμβολή του με τον Ε306 (Λεωφ. Πρωταρά – Κάβο Γκρέκο) θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στον δρόμο Αγ. Παντελεήμονα - Προφήτη Ηλία (Ε328).

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων, απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παράνομα φωτοβολταϊκά: Προς διερεύνηση δύο περιπτώσεις - Πώς επηρεάζουν το δίκτυο της ΑΗΚ

Ξεκάθαρος ο Κεραυνός: «Ανέκδοτο ότι έχουν αντικατασταθεί οι συντάξεις με φιλοδώρημα»

Αυξήσεις στις τιμές καυσίμων: Πόσο έχουν ανέβει - «Οι γεωπολιτικές εξελίξεις επηρεάζουν»

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Αστυνομίας Κύπρου - Ποιος αναλαμβάνει στη θέση του

Τραγωδία στις ΗΠΑ: Μωρό ενός έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία η μοναδική βάση λύσης»

Η μοναδική βάση επίλυσης του Κυπριακού είναι η λύση στη βάση της διζωνικής δικοινοτικής ομοσπονδίας με πολιτική ισότητα, όπως περιγράφεται στα ψηφίσματα των ΗΕ, των συγκλίσεων που έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό του, ο οποίος αναγνώσθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, σε επίσημο δείπνο των ομογενών στη Νέα Υόρκη με αφορμή την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top