ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη του 71χρονου Μάριου στη Λευκωσία - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χάθηκαν τα ίχνη του 71χρονου Μάριου στη Λευκωσία - Μήπως τον έχετε δει; - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Φωτογραφίες και τα στοιχεία 71χρονου, ο οποίος ελλείπει από την κατοικία της στο Δάλι, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.

Πρόκειται για τον Μάριο Χρήστου, ο οποίος ελλείπει από τις 12.30 το μεσημέρι της Παρασκευής, 08 Απριλίου, 2022. Αυτός περιγράφεται ως κοντός, λεπτής σωματικής διάπλασης, με άσπρα μαλλιά, ενώ κατά την αναχώρηση του φορούσε λιλά τρικό, μπλε ζακέτα και γκρίζα φόρμα.

Ο 71χρονος πάσχει από άνοια και πιθανόν να είναι αποπροσανατολισμένος.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωρίου Νήσου, στα τηλέφωνα 22-607401 ή 22-607402, ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.