Tην βρήκαν ή ακόμα; Αυτή είναι η 81χρονη του Πισσουρίου

Tην βρήκαν ή ακόμα; Αυτή είναι η 81χρονη του Πισσουρίου

Μεγάλη επιχείρηση βρίσκεται από χθες το απόγευμα σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή Πισσουρίου, από την αστυνομία για τον εντοπισμό της 81χρονης Ευλογίας Ιωάννου.

Αδελφότεκνος της κατήγγειλε την εξαφάνιση της.  Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, η 81χρονη απουσιάζει από το σπίτι της στο Πισσούρι, από το Σάββατο το βράδυ, οπόταν και θεάθηκε την τελευταία φορά γύρω στις 11 το βράδυ, σε ένα γάμο στο χωριό.

Η Αστυνομία ξεκίνησε από χθες βράδυ έρευνες στην περιοχή, οι οποίες συνεχίζονται και σήμερα με τη συμμετοχή ανδρών της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Άμυνας. Οι έρευνες, οι οποίες γίνονται τόσο στη ξηρά όσο και στη θάλασσα, μέχρι στιγμής παραμένουν άκαρπες.  

Μιλώντας στο Tothemaonline, κάτοικοι του χωριού μας είπαν χαρακτηριστικά ότι η Ευλογία, είναι «γεροντοκόρη» και ζούσε πάντα μόνη της στο πάνω χωριό, με ελάχιστους συγγενείς και η εξαφάνιση της αποτελεί μυστήριο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Καλωσόρισε τον ΓΓ του ΣτΕ ο ΠτΔ - «Η Κυπριακή Δημοκρατία αποδίδει τεράστια σημασία στο Συμβούλιο της Ευρώπης»

Στον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει η Κυπριακή Δημοκρατία στο Συμβούλιο της Ευρώπης (ΣτΕ) αναφέρθηκε σήμερα ο ΓΓ του ΣτΕ κ. Αλέν Μπερσέτ, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE