ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έβαλα να χτυπήσουν τον Μάνο, δεν πάω σε καφετζούδες

Ρούλα Πισπιρίγκου: Δεν έβαλα να χτυπήσουν τον Μάνο, δεν πάω σε καφετζούδες

Θέση απέναντι σε όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες πήρε η Ρούλα Πισπιρίγκου, απαντώντας γραπτώς σε ερωτήσεις που της τέθηκαν από το Star.

Τα ερωτήματα ήταν τρία: Αν είχε βάλει μπράβους να επιτεθούν στον Μάνο Δασκαλάκη, αν αναζητούσε στο Διαδίκτυο ουσίες που σκοτώνουν και αν πήγαινε σε χαρτορίχτρες και καφετζούδες.

Η 33χρονη, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, είπε ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα χαρακτήρισε αστεία και διέψευσε ότι έχει πάει σε καφετζούδες, αλλά και ότι έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου» είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, οι δικηγόροι της, της έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται, ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον, όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top