Βαρύ το «πρόστιμο» στον Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε από τα Oscars για 10 χρόνια μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Βαρύ το «πρόστιμο» στον Γουίλ Σμιθ: Αποκλείστηκε από τα Oscars για 10 χρόνια μετά το χαστούκι στον Κρις Ροκ

Όπως μεταδίδουν διεθνή Μέσα ενημέρωσης, ο Γουίλ Σμιθ τιμωρήθηκε με δεκαετή (!) αποκλεισμό από τα βραβεία Όσκαρ εξαιτίας του επεισοδίου, ωστόσο όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα κρατήσει το βραβείο καλύτερου ηθοποιού που του απονεμήθηκε λίγη ώρα μετά την επίθεση.

Τα διεθνή ΜΜΕ τονίζουν πως η Ακαδημία πήρε την απόφαση αυτή την Παρασκευή, 08.04.2022, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά την επεισοδιακή βραδιά που έμελλε να στιγματιστεί από το χαστούκι του 53χρονου ηθοποιού στον 57χρονο κωμικό, στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ.

Περισσότερα σε λίγο…

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστρέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.