ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΟΚ: Ολόκληρη οικογένεια βίαζε από το 1992 δυο κορίτσια συγγενείς τους

ΠΑΓΚΥΠΡΙΟ ΣΟΚ: Ολόκληρη οικογένεια βίαζε από το 1992 δυο κορίτσια συγγενείς τους

Άφωνη έχει μείνει η κοινωνία της Κύπρου από την είδηση ότι τέσσερα πρόσωπα, πατέρας, μητέρα και οι δυο γιοι βίαζαν κατ΄ εξακολούθηση για δέκα ολόκληρα χρόνια δυο αδελφές, συγγενείς τους εξ αίματος.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, ένα ζεύγος 63 και 64 ετών αντίστοιχα και τους δυο γιους τους 36 και 37 ετών αντίστοιχα από την Πάφο για καταγγελία, που έκαναν εναντίον τους δύο αδελφότεκνες τους για αδικήματα που φέρονται να διαπράχθηκαν από το 1992 μέχρι το 2002.

 Πρόκειται για αδικήματα βιασμού τους από τους τρεις άντρες της οικογένειας, με την ανοχή και μπροστά στα μάτια της μητέρας.

Η μία γυναίκα, 29 ετών σήμερα, λύγισε και πήρε την απόφαση μετά από τόσα χρόνια, να μιλήσει και να περιγράψει στις αστυνομικές αρχές την κόλαση που ζούσε και  κουβαλούσε μέσα της, τόσα χρόνια.

Κατήγγειλε στην αστυνομία  ότι από την ηλικία 7 μέχρι 12 ετών, τα δύο αγόρια και ο πατέρας τους την βίαζαν και της έδειχναν άσεμνες ταινίες.   

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από Κυπριακό

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε την Πέμπτη πως ενημερώθηκε στις Βρυξέλλες από τον Γάλλο ομόλογό του, Εμανουέλ Μακρόν, σε σχέση με τη συνομιλία που αυτός είχε για το Κυπριακό με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στο περιθώριο της συνόδου του ΝΑΤΟ, και εξέφρασε ικανοποίηση για το γεγονός πως ο κ. Μακρόν επεσήμανε ότι η ουσιαστική πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις περνά μέσα από το Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE