Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξαν σε αργάκι βάθους 7 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Έχασε τον έλεγχο του οχήματος και κατέληξαν σε αργάκι βάθους 7 μέτρων - Δύο πρόσωπα στο Νοσοκομείο

Ο τραυματισμός δυο προσώπων ηλικίας 21 ετών είναι ο απολογισμός τροχαίου ατυχήματος που συνέβη χτες στην Πάφου

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου χτες στις 12:30 21χρονος από χωριό της ευρύτερης περιοχής Πάφου , ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην οδό Δημοκρατίας στην Έμπα με νότια κατεύθυνση, σε κάποιο σημείο του δρόμου παρά το Λύκειο Αγίου Χαραλάμπους και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, φέρεται να απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο εκτραπεί προς τα αριστερά σύμφωνα με την πορεία του και αφού πλαγιολίσθησε συγκρούστηκε στο αριστερό πεζοδρόμιο και κατέληξε σε αργάκι βάθους 7 μέτρων όπου και ακινητοποιήθηκε.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε συνοδηγός επίσης ηλικίας 21 ετών. Από την σύγκρουση οι επιβαίνοντες του οχήματος τραυματίστηκαν και απεγκλωβίστηκαν από μέλη της πυροσβεστικής υπηρεσίας που κατέφτασαν στο μέρος.

Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έτυχαν των πρώτων βοηθειών και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας τους χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς εκτός κινδύνου.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε εξέταση αλκοτέστ με μηδενική ένδειξη καθώς και νάρκοτεστ με επίσης αρνητικό αποτέλεσμα. Το όχημα τους υπέστη εκτεταμένες ζημιές . Η τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Μαρίνος Κλεάνθους στο «T»: «Αν δεν αλλάξουμε, θα βουλιάξουμε» - «Η ΔΗΠΑ έχει προοπτική και πεδίο δράσης»

Ο Αντιπρόεδρος της ΔΗΠΑ Μαρίνος Κλεάνθους σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης, αναλύει τα σημερινά δεδομένα στη ΔΗΠΑ, ένα χρόνο μετά τις ευρωεκλογές. Με αφορμή το Πολιτικό Συνέδριο του κόμματος που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου, ο Μαρίνος Κλεάνθους, δηλώνει πως η ΔΗΠΑ, έχει προοπτική και πεδίο δράσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE