Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Για φαγητό στο Καβούρι το ερωτευμένο ζευγάρι

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Για φαγητό στο Καβούρι το ερωτευμένο ζευγάρι

Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης βρίσκονται στα καλύτερά τους.

Αν και στην αρχή δίσταζαν να φανερώσουν τη σχέση τους, πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τους δημοσιογράφους.

Ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού OK! που κυκλοφορεί με «ΤΑ ΝΕΑ Σαββατοκύριακο», απαθανάτισε την τραγουδίστρια και τον ηθοποιό σε μία καλοκαιρινή τους βόλτα στο Καβούρι, το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Μαρτίου.

Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό καιρό και πέρασε μαζί λίγο χρόνο.

Περίπου στις 15:00 γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο ενώ λίγη ώρα αργότερα το φιλικό τους ζευγάρι Δημήτρη και Φαίης Τζίμα προστέθηκε στην παρέα.

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE