ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο κελί 39χρονος για απειλές και επίθεση κουκουλοφόρων σε 32χρονο - Παραδέχτηκε ότι είχαν οικονομικές διαφορές

Στο κελί 39χρονος για απειλές και επίθεση κουκουλοφόρων σε 32χρονο - Παραδέχτηκε ότι είχαν οικονομικές διαφορές

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 39χρονου σε σχέση με υπό διερεύνηση υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, συνωμοσία προς διάπραξη πλημμελήματος, απαίτηση χρημάτων με απειλές με σκοπό την κλοπή, μεταφορά επιθετικού, οργάνου, οπλοφορία προς διέγερση τρόμου, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και μαχαιροφορία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων .

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, στις 22 Μαρτίου 2022 ένα πρόσωπο ηλικίας 32 ετών, μηχανικός αυτοκινήτων που διαμένει μόνιμα στην Πάφο, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι πριν δύο μήνες 39χρονος με τον οποίο είχαν συνεργαστεί επαγγελματικά, του ζητούσε χρήματα λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μεταξύ τους και τον απειλούσε συνεχώς τηλεφωνικώς λέγοντας του, ότι αν δεν του πλήρωνε το ποσό που δικαιούταν, σύμφωνα με τη δική του άποψη, θα τον πυροβολούσε.

Ο παραπονούμενος ανέφερε επίσης πως εκείνη την ημέρα δέχτηκε τηλεφώνημα από ένα πρόσωπο το οποίο του είπε να συναντηθούν για να μιλήσουν σχετικά με το θέμα.

Όταν μετέβη στο μέρος συνάντησε, όπως κατάγγειλε, αντί του συγκεκριμένου προσώπου, πέντε άγνωστους άνδρες εκ των οποίων οι τρεις εξ αυτών φορούσαν κουκούλες και άρχισαν να τον κτυπούν σε διάφορα μέρη του σώματος τραυματίζοντας τον.

Κάποιοι απ’ αυτούς χρησιμοποίησαν -όπως κατάγγειλε- σίδερα ρόπαλα και ένα λιβέρι, ενώ ένας απ’ αυτούς κρατούσε μαχαίρι ανοιγόμενο, περίπου 15 εκατοστών. Σύμφωνα με την καταγγελία του 32χρονου, όσο τον χτυπούσαν, τα άγνωστα πρόσωπα του έλεγαν συνεχώς, ότι πρέπει να πληρώσει να χρήματα που οφείλει στον 39χρονο.

Σε κάποια στιγμή ένα αυτοκίνητο που πέρασε τυχαία στο μέρος τους είδε και τότε τα πρόσωπα που κτυπούσαν τον 32χρονο τράπηκαν σε φυγή.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου, έτυχε εξετάσεων και διαπιστώθηκε ότι έφερε αιμάτωμα στο κεφάλι, μώλωπες, εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του, και αφού έτυχε θεραπείας πήρε εξιτήριο.

Στην Αστυνομία υπέδειξε το μέρος που του επιτέθηκαν οι άγνωστοι και η Αστυνομία παρέλαβε κάποια τεκμήρια, κάμερες ασφαλείας που υπήρχαν στην περιοχή εξετάστηκαν. Χθες εξασφαλίστηκαν τα πλήρη στοιχεία του 39χρονου, εκδόθηκε εναντίον του ένταλμα σύλληψης και συνελήφθη.

Ανακρινόμενος ο 39χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς οι οποίοι διερευνώνται από την Αστυνομία.  Αναγνώρισε ωστόσο πως με τον παραπονούμενο έχουν οικονομικές διαφορές.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top