ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αδιαφορεί για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στη Νικολούλη - Τι λέει για την κεταμίνη

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αδιαφορεί για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στη Νικολούλη - Τι λέει για την κεταμίνη

Στα όσα δήλωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη απαντά η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι τα όσα είπε ο πατέρας των παιδιών στην τηλεοπτική του συνέντευξη είναι αδιάφορα για την κατηγορούμενη που «απαξιεί να ασχοληθεί».

«Σήμερα δεν έχω μιλήσει με την Ρούλα. Δεν με έχει καλέσει ακόμα. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι δεν ασχολείται καθόλου. Aπαξιεί να ασχοληθεί με αυτό το θέμα. Αυτό που την απασχολεί είναι βρει την αλήθεια για τον θάνατο του παιδιού» είπε χαρακτηριστικά.

Απαντώντας στη δήλωση του Μάνου Δασκαλάκη ότι επιθυμεί να τον αφήσουν έστω για μισή ώρα να δει τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού είπε στην εκπομπή «Έλα Καλημέρα» του Mega πως «μπορεί να πάει όποια στιγμή θέλει και να δει τη Ρούλα. Η Ρούλα ζήτησε να δει τον Μάνο, αυτός δεν ήθελε».

 

«Δεν υπάρχει κίνητρο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου», λέει ο δικηγόρος της

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας των τριών παιδιών, ο οποίος σημείωσε ότι «αυτό που απασχολεί τη Ρούλα είναι η κατηγορία που αντιμετωπίζει και το ποιος χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί αρνείται να σχολιάσει το οτιδήποτε για τον Δασκαλάκη».

Αναφορικά με την περιγραφή του συμβάντος του θανάτου είπε ότι είναι «ειλικρινής» γιατί είναι όμοια με περιγραφές που έχει δώσει σε προγενέστερο χρόνο αλλά με περιγραφές που έχει δώσει ο ευρύτερος κοινωνικός κύκλος.

Όσον αφορά στις περιγραφές του Μάνου Δασκαλάκη για τη σχέση του ζευγαριού, ο Παπαδόπουλος είπε πως είναι ίδιες με αυτές που έχει δώσει η κατηγορούμενη.


«Υπάρχει ένα αδιαμφισβήτητο στοιχείο που το λέει η ίδια και επιβεβαιώνει και ο σύζυγος ότι κατά το χρόνο που έχουμε τα συμβάντα με τη μικρή Μαλένα, δεν υπάρχει πρόβλημα στο ζευγάρι. Οπότε δεν υπάρχει κίνητρο να προσπαθήσει να επιδιώξει να είναι διαρκώς με τον σύζυγο» υποστήριξε ο δικηγόρος.

Τι είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου για τον θάνατο της Ίριδας
Η Δήμητρα Πισπιρίγκου μίλησε για τον θάνατο της Ίριδας και όσα συνέβησαν τότε. «Ο Μάνος έφυγε από το σπίτι Σάββατο μεσημέρι και η Ίριδα πέθανε Κυριακή πρωί. Δεν ήμουν παρούσα σε κάποιον καβγά, πήγα αφότου με κάλεσε η Ρούλα. Από τη στιγμή που ο Μάνος έφυγε από το σπίτι, η Τζωρτζίνα είχε μία άρνηση απέναντί του».

Τα επεισόδια της Τζωρτζίνας
Απαντώντας σε ερώτηση για τα επεισόδια της Τζωρτζίνας στον ύπνο της απάντησε ότι ξεκίνησαν τα ξημερώματα της 8ης Απριλίου 2021, όπου ήταν παρούσα η ίδια, η μητέρα και ο πατριός της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Ήρθε η Ρούλα, μου είπε το παιδί σε ζητάει, μου λέει πως τινάχτηκε στον ύπνο της και όταν την ρώτησα (τη Τζωρτζίνα) τι έγινε μου απάντησε πως είδε ένα κακό όνειρο» είπε η Δήμητρα Πισπιρίγκου αποφεύγοντας να αναφερθεί στο όνειρο.

«Της είπα να ηρεμήσει, μου είπε πως την πονάει η πλάτη της, σαν να έχει σκάσει βόμβα, την πονάει το στήθος της, η κοιλιά της, ξάπλωσε να κοιμηθεί λίγο ακόμη και μετά από είκοσι λεπτά επανέλαβε το ίδιο επεισόδιο, εγώ όμως είχα ανοιχτή την πόρτα του δωματίου και έβλεπα και η Ρούλα ήταν ξύπνια, μαζί μου, το παιδί έκλαιγε και της λέω εντάξει θα πάμε στο νοσοκομείο,αλλά πρόσεχε γιατί θα σου κάνουν ένεση, το σκέφτηκε λίγο και μας είπε, όχι να πάμε» ανέφερε η αδερφή της κατηγορούμενης.

Πηγή : ethnos.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top