ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 18χρονος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια ενώ βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: 18χρονος οδηγούσε χωρίς ασφάλεια ενώ βρέθηκε θετικός σε ναρκοτεστ

Γύρω στις 10.30 χθες βράδυ, μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου τα οποία διενεργούσαν τροχονομικούς ελέγχους, ανέκοψαν σε περιοχή της Αγίας Νάπας, αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονος από την επαρχία Αμμοχώστου, για έλεγχο.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος οδηγός, οδηγούσε το εν λόγω όχημα, χωρίς να είναι κάτοχος πιστοποιητικού ασφάλειας, με μαθητική άδεια οδηγού, χωρίς να συνοδεύεται από ενήλικα κάτοχο κανονικής άδειας οδηγού και χωρίς το όχημά του να φέρει πινακίδες μαθητευόμενου «Ε».

Ο 18χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο νάρκοτεστ, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε στο σάλιο του ναρκωτικές ουσίες και λήφθηκε δείγμα σάλιου για να σταλεί για εργαστηριακή εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.

Η Αστυνομία υπενθυμίζει ότι ουσίες όπως τα ναρκωτικά και το αλκοόλ, αποδεδειγμένα συμβάλλουν στη μείωση της νοητικής και ψυχολογικής προσπάθειας που καταβάλλεται κατά την οδήγηση και στη μείωση της απόδοσης των ικανοτήτων του οδηγού, με αποτέλεσμα να αυξάνεται ο κίνδυνος πρόκλησης τροχαίας σύγκρουσης.

Για το λόγο αυτό ως Αστυνομία δίδουμε ιδιαίτερη έμφαση στο φαινόμενο αυτό και επικεντρώνουμε τις προσπάθειες μας για αντιμετώπιση του προβλήματος με καθημερινούς ελέγχους και εκστρατείες, αλλά και στη διαρκή ενημέρωση του κοινού, με στόχο την αποτροπή των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Χριστοδουλίδης: «Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για το Κυπριακό» – Τι υποσχέθηκε στον κυπριακό λαό και τι είπε για τη NAVTEX του GSI

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές σε σχέση με το Κυπριακό, όπως ανέφερε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος παρέστη στη δοξολογία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου και ακολούθως δέχθηκε τον χαιρετισμό της παρέλασης που πραγματοποιήθηκε στη Λευκωσία, με την ευκαιρία της επετείου.

BEST OF TOTHEMAONLINE