Πέντε άμαχοι νεκροί σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ στην Ουκρανία

Πέντε άμαχοι νεκροί σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ στην Ουκρανία

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν την Κυριακή σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία, η οποία αναμένει μεγάλη ρωσική επίθεση σε αυτό το έδαφος, δήλωσε απόψε ο περιφερειακός κυβερνήτης στο Telegram.

"Σήμερα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα ρωσικά πλήγματα στην περιοχή του Ντονέτσκ. Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν", δήλωσε ο Πάβλο Κιριλένκο.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE