Πέντε άμαχοι νεκροί σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ στην Ουκρανία

Πέντε άμαχοι νεκροί σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην περιοχή του Ντονέτσκ στην Ουκρανία

Πέντε άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι πέντε τραυματίστηκαν την Κυριακή σε ρωσικούς βομβαρδισμούς στην ανατολική Ουκρανία, η οποία αναμένει μεγάλη ρωσική επίθεση σε αυτό το έδαφος, δήλωσε απόψε ο περιφερειακός κυβερνήτης στο Telegram.

"Σήμερα πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τα ρωσικά πλήγματα στην περιοχή του Ντονέτσκ. Άλλοι πέντε άνθρωποι τραυματίστηκαν", δήλωσε ο Πάβλο Κιριλένκο.

Πηγή: KYΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

ΠτΔ πριν το Υπουργικό - «Το 2026 θα συνεχίσουμε με τολμηρές μεταρρυθμίσεις»

Η Κυβέρνηση θα συνεχίσει και το 2026 στο ίδιο πνεύμα για μεταρρυθμίσεις όπως και το 2025, με στόχο να εκσυγχρονίσει το κράτος του 1960, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την εναρκτήρια του τοποθέτηση στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, που έγινε το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE