Χειροπέδες σε 48χρονο για σοβαρό τραυματισμό πεζής σε τροχαίο - Θετικός σε άλκοτεστ ο οδηγός  

Χειροπέδες σε 48χρονο για σοβαρό τραυματισμό πεζής σε τροχαίο - Θετικός σε άλκοτεστ ο οδηγός   

Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου Μιχάλη Ιωάννου, χθες στις 20:30 το βράδυ επί της οδού Πριάμου, αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος μόνιμος κάτοικος Πάφου με κατεύθυνση την οδό Αγαπήνωρος παρέσυρε και τραυματίσε 50χρονη πεζή επίσης μόνιμη κάτοικο Πάφου.

Συνεπεία της σύγκρουσης τραυματίστηκε σοβαρά η πεζή η οποία ακολούθως μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου. Σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό η 50χρονη φέρει κατάγματα στο πόδι και στην λεκάνη και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με θετική ένδειξη 45 mg.

Ακολούθως αυτός συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Τροχαία Πάφου για την διερεύνηση των αιτιών πρόκλησης του τροχαίου.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Τα ερωτήματα που δεν απάντησε ο Αναστασιάδης: Οι σκιές που παραμένουν

Παρά τις εκτενείς απαντήσεις που έδωσε ο Νίκος Αναστασιάδης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου για το πόρισμα της Αρχής κατά της Διαφθοράς, σειρά ζητημάτων παραμένουν στο επίκεντρο της δημόσιας συζήτησης. Ο τέως Πρόεδρος επιχείρησε να αντικρούσει τις αναφορές που αφορούν το δικηγορικό του γραφείο, τα ταξίδια με ιδιωτικά αεροσκάφη και τις πολιτογραφήσεις ξένων επενδυτών, ωστόσο ορισμένα ερωτήματα εξακολουθούν να προκαλούν συζητήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE