Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Μοσφιλωτής και Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο η δασική πυρκαγιά στην περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Μοσφιλωτής και Κόρνου

Υπό πλήρη έλεγχο τέθηκε δασική πυρκαγιά που ξέσπασε σε περιοχή μεταξύ των κοινοτήτων Μοσφιλωτής και Κόρνου.

Σε ανακοίνωσή του, το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος αναφέρει πως η πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 09:00, ενώ τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 10:30, αφού έκαψε 5 δεκάρια με άγρια βλάστηση και καλάμια.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 14 άτομα του Τμήματος Δασών με 5 πυροσβεστικά οχήματα και 6 άτομα της ΕΜΑΚ με 2 πυροσβεστικά οχήματα.

Τα ακριβή αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Βγαίνει στην επίθεση ο ΔΗΣΥ - Στο στόχαστρο το ΕΛΑΜ ενόψει βουλευτικών

Η ομιλία της Αννίτας Δημητρίου με αφορμή τη 49η επέτειο από τη ίδρυση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ΕΛΑΜ, με αφορμή το ψήφισμα που κατέθεσε το ΕΛΑΜ στο ευρωκοινοβούλιο, μπορεί να εκφωνήθηκε σε δημόσια εκδήλωση, όμως οι αποδέκτες της δεν ήταν μόνο οι πολιτικοί αντίπαλοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE