Πάτρα: Στα ίχνη συνεργού της Πισπιρίγκου - Τι αναζητούν οι Αρχές

Πάτρα: Στα ίχνη συνεργού της Πισπιρίγκου - Τι αναζητούν οι Αρχές

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί.

Το πρωί του Σαββάτου άνοιξε ο τάφος της Τζωρτζίνας προκειμένου να ανασυρθεί το τάμπλετ με το οποίο είχε θαφτεί το 9χρονο κοριτσάκι.

Αστυνομικοί παρέλαβαν τον υπολογιστή – ταμπλέτα, ο οποίος πρόκειται να μεταφερθεί άμεσα στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να ερευνηθεί εάν υπάρχουν σε αυτό στοιχεία που μπορούν να αντληθούν και να βοηθήσουν στην εξέλιξη της έρευνας για τον θάνατο του παιδιού.

Ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι έρευνες - κυρίως σε ότι αφορά στην ουσία κεταμίνη- δεν περιορίζονται μόνο σε ενδεχόμενη «ηλεκτρονική διαδρομή» αλλά και άλλες διαδρομές.

Οι άνδρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής, ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες όπως και άλλα σημεία πώλησης όπου θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.

Συγγενικό πρόσωπο της Πισπιρίγκου στο «κάδρο» για την προμήθεια της κεταμίνης

Περισσότερη έμφαση, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το pelop.gr, δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η «Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με …»ουσίες και… οινοπνεύματα».

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

Διαβάστε εδω

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE