Πάτρα: «Η Ρούλα μου ζητούσε να φτιάχνω πορτρέτα των παιδιών που σκότωνε»

Πάτρα: «Η Ρούλα μου ζητούσε να φτιάχνω πορτρέτα των παιδιών που σκότωνε»

Ανατριχιαστικά είναι τα νέα στοιχεία αναφορικά με το θρίλερ της Πάτρας που βλέπουν συνεχώς το φως της δημοσιότητας και αφορούν την κατηγορούμενη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

H Alexandra Krezia είναι ζωγράφος. Είναι η καλλιτέχνις η οποία είχε δημιουργήσει τα σκίτσα της μικρής Ιριδας και της Μαλένας μετά τον θάνατό τους.

Όπως η ίδια αποκάλυψε, η Ρούλα Πισπιρίγκου την είχε αναζητήσει, τις είχε στείλει φωτογραφίες των κοριτσιών και της είχε ζητήσει να δημιουργήσει τα πορτρέτα τους.

Η ίδια ανταποκρίθηκε θετικά, έχοντας μάλιστα συγκινηθεί και συγκλονιστεί από όσα της είχε πει τότε η 33χρονη Πισπιρίγκου για τις δύο κόρες της.

Που να ήξερε τι θα συνέβαινε μήνες αργότερα…

Η καλλιτέχνις συγκλονίζει με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Τα σκότωνες και μετά μου ζητούσες να τους φτιάξω τα πορτρέτα. Δεν έχω λόγια» έγραψε.

Η ανάρτησή της

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Γκουτέρες: Η ώρα των αποφάσεων για το Κυπριακό - Τα σενάρια της επόμενης ημέρας και η προσδοκία Χριστοδουλίδη

Η επίσκεψη του Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση της. Μετά τις συναντήσεις του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, τον Τουρκοκύπριο ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν και το δείπνο που παρέθεσε το βράδυ της Τρίτης  στους δύο ηγέτες, όλα τα βλέμματα στρέφονται πλέον στην κοινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 10.00 και, κυρίως, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που θα παραχωρήσει λίγο πριν αναχωρήσει από την Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE