ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Κάλεσμα της Ρούλας στο Μάνο: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Πάτρα: Κάλεσμα της Ρούλας στο Μάνο: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας»

Παρέμβαση από τις φυλακές έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου για να στείλει ακόμη ένα μήνυμα στον Μάνο Δασκαλάκη.

Όπως επανέλαβε: «Δεν σκότωσα εγώ τα παιδιά μου».

«Να έρθει σε ένα επισκεπτήριο»
Σε ότι αφορά στον Μάνο Δασκαλάκη και τα όσα είπε στην Αγγελική Νικολούλη του έστειλε κι’ άλλο… κάλεσμα: «Αν θέλει να έρθει σε επισκεπτήριο να με ρωτήσει αν σκότωσα τα παιδιά μας» είπε, όπως μετέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» και ειδικότερα ο δημοσιογράφος που είχε μαζί της τηλεφωνική επικοινωνία.

Σχετικά με την εξωσυζυγική σχέση που είχε η ίδια την παραδέχτηκε λέγοντας ότι: «ενώ είχα χωρίσει με τον Μάνο είχα βρεθεί με ένα άτομο». Μάλιστα όπως είπε η ίδια έχει μηνύματα από τον πρώην σύζυγό της που της λέει να βρει έναν καλό άνθρωπο.

Η σημερινή παρέμβαση της Ρούλας μέσα από τις φυλακές έρχεται μετά από τα όσα είπε ο Μάνος Δασκαλάκης στην Αγγελική Νικολούλη:

«Θα σταθώ απέναντί της. Αν σκεφτόμουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, θα την είχα σκοτώσει, δε θα φτάναμε μέχρι εδώ, ούτε μέχρι τη σύλληψη. Μιλάμε για τα παιδιά μου, ποιος πατέρας θα άφηνε τα παιδιά του έτσι; Εάν αποδειχθεί και για τα άλλα δύο παιδιά, για εμένα δεν υπάρχει τιμωρία. Θέλω να μπω μισή ώρα μέσα στο κελί της. Θα τη σκοτώσω και ας μπω εγώ φυλακή μετά» είχε πει χαρακτηριστικά.

Ψηφιακά ίχνη, κινητά & ιατρικά μηχανήματα στο «μικροσκόπιο» των αρχών

Στο μεταξύ, στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ασφάλειας Αττικής, έχουν ήδη ξεκινήσει να εξετάζουν τόσο το τάμπλετ που ανασύρθηκε από τον τάφο της 9χρονης Τζωρτζίνας, όσο και τα άλλα ψηφιακά μέσα, τα οποία χρησιμοποιούσε και η κατηγορούμενη.

Τη στιγμή που η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη για την ανθρωποκτονία της κόρης της Τζωρτζίνας στις φυλακές Κορυδαλλού, η αστυνομία στρέφει τις έρευνές της σε πολλαπλές κατευθύνσεις – από τα ψηφιακά ίχνη στο διαδίκτυο, μέχρι τις επαφές στα 8 κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από το σπίτι αλλά και τα ιατρικά μηχανήματα.

Οι αρχές δεν αφήνουν το παραμικρό στοιχείο στη «σκιά», και ενδεικτικό είναι πως ανασύρθηκε από τον τάφο και το τάμπλετ που είχε θαφτεί μαζί με την 9χρονη.

«Καίει» την Πισπιρίγκου το μόνιτορ της Τζωρτζίνας

Μια φωτογραφία βόμβα από το μόνιτορ της Τζωρτζίνας που καίει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αποκάλυψε χθες στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο αστυνομικός συντάκτης από τις εφημερίδες ΤΟ ΒΗΜΑ και ΤΑ ΝΕΑ, Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Το μόνιτορ της Τζωρτζίνας το διάστημα κατά το οποίο νοσηλεύτηκε η άτυχη μικρούλα, κατέγραφε κανονικούς καρδιακούς σφυγμούς και αναπνοές, όταν αυτή βρισκόταν υπό την επιτήρηση των γιατρών και χωρίς την παρουσία της μητέρας της.

Η εικόνα από το ίδιο μόνιτορ, ωστόσο, μεταβαλλόταν ραγδαία, όταν η μητέρα της βρισκόταν στο δωμάτιο νοσηλείας της, καθώς το παιδί παρουσίαζε βραδυκαρδία και πτώση σφυγμών.

Σύμφωνα με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι γιατροί της Τζωρτζίνας είχαν παρατηρήσει ένα ακόμη σύμπτωμα στη μικρή που τους είχε προκαλέσει ιδιαίτερη εντύπωση, αυτό της μυδρίασης.

Από ασφυξία φαίνεται πως προήλθε ο θάνατος της Ίριδας & της Μαλένας

Την ίδια στιγμή, η ώρα των απαντήσεων και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας φαίνεται πως φθάνει.

Τα στοιχεία που εξετάζουν οι αρχές αποδεικνύουν πως ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη προήλθε από ασφυξία.

Μέσα στην εβδομάδα η Ρούλα Πισπιρίγκου θα καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top