Αυστραλέζα ρεζιλεύει «σφίχτη» σε γυμναστήριο κάνοντας την άσκηση με 200 κιλά στη μπάρα να φαίνεται παιχνιδάκι

Αυστραλέζα ρεζιλεύει «σφίχτη» σε γυμναστήριο κάνοντας την άσκηση με 200 κιλά στη μπάρα να φαίνεται παιχνιδάκι

Είδε την κοπέλα να κάνει την άσκηση με τα 200 κιλά και θεώρησε ότι το έχει εύκολα κι αυτός.

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο από γυμναστήριο της Αυστραλίας, όπου μια νεαρή κοπέλα έβαλε τα... γυαλιά σε «σφίχτη» που προσπάθησε να κάνει επίδειξη δύναμης. Η Ανγέλικα Σαλβαδόρ από την Μελβούρνη έκανε μια άσκηση για τους γοφούς στο γυμναστήριο, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη μπάρα με 200 κιλά.

Ενώ έκανε τις επαναλήψεις χωρίς να φαίνεται να ζορίζεται ιδιαίτερα, εμφανίστηκε ένας άντρας, ο οποίος θέλησε να της δείξει ότι είχε εύκολα την συγκεκριμένη άσκηση. Η νεαρή Αυστραλέζα, λες και ήξερε το αποτέλεσμα, βιντεοσκόπησε την προσπάθειά του και την ανέβασε στο TikTok όπου έγινε viral.

Αρχικά στο βίντεο φαίνεται η προσπάθεια της Ανγκέλικα που κάνει την άσκηση να μοιάζει αρκετά εύκολη. Τότε πλησιάζει ο άντρας και της λέει: «Μπορώ να δοκιμάσω; Σοβαρά σε παρακολουθώ όλη την ώρα και θέλω να δοκιμάσω; Μπορώ;».

Η κοπέλα του παραχωρεί τη θέση της και τότε ο «σφίχτης» της λέει αστειευόμενος: «Θα κάνω κήλη;», με την Ανγκέλικα να του λέει να προσέξει να μην τραυματιστεί. Η συνέχεια είναι καταστροφική για τον άνδρα καθώς δυσκολεύεται να σηκώσει την μπάρα από το έδαφος. Τελικά την σηκώνει ως ένα σημείο και στη συνέχεια την αφήνει πάλι κάτω.

 

@angelicasalvador They made my day 😭😂 #gymtok #fyp #australia ♬ original sound - angelicasalvador

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

LIVE: Η Τεχεράνη χτύπησε κτίριο της Μοσάντ – «Ο Χαμενεΐ θα έχει τη μοίρα του Σαντάμ», λέει το Ισραήλ

Εκρήξεις σημειώνονται στην Τεχεράνη τις πρωινές ώρες της Τρίτης μετά από εκατέρωθεν πλήγματα με το Ισραήλ το βράδυ της Δευτέρας. Σε κοινή δήλωση των G7 αναφέρεται ότι το Ιράν δεν πρέπει να αποκτήσει πυρηνικό όπλο και γίνεται λόγος για «ανάγκη αποκλιμάκωσης». Την ίδια στιγμή όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στις ΗΠΑ καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ αναχώρησε εσπευσμένα από τον Καναδά που γινόταν η Σύνοδος των G7 για να επιστρέψει στην Ουάσιγκτον εξαιτίας των «εξελίξεων στη Μέση Ανατολή», ενώ αυξάνονται οι φόβοι από τις δηλώσεις του για εκκένωση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.  

BEST OF TOTHEMAONLINE