Σε σοβαρή κατάσταση 40χρονος - Τραυματίστηκε μετά από εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση 40χρονος - Τραυματίστηκε μετά από εργατικό ατύχημα στη Λάρνακα

Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται 40χρονος, μετά από τραυματισμό του σε εργατικό ατύχημα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11.30 χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών επιδιόρθωσης σωλήνας νερού, σε κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, 40χρονος υπάλληλος, χτυπήθηκε από χούφτα εκσκαφέα.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Η κατάσταση της υγεία του κρίνεται από τους θεράποντος ιατρούς ως σοβαρή.

Στη σκηνή μετέβησαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, του Γραφείου Εργασίας και της Ηλεκτρομηχανολογικής Υπηρεσίας.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Eπιτυχή γεώτρηση στον «Πήγασο» - Προανήγγειλε ανακοινώσεις τη Δευτέρα ο Υπ. Ενέργειας

Η τελευταία γεώτρηση η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα στο βυθοτεμάχιο 10 από την Exxon Mobil, στον στόχο Πήγασος, είναι μία επιτυχής γεώτρηση, "την οποία θα ανακοινώσουμε την Δευτέρα", ανέφερε ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.