Προσοχή: Κλάπηκε αυτοκίνητο από ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό! Αυτοί είναι οι αριθμοί εγγραφής! Άρπαξαν και 900 ευρώ σε κέρματα

Προσοχή: Κλάπηκε αυτοκίνητο από ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό! Αυτοί είναι οι αριθμοί εγγραφής! Άρπαξαν και 900 ευρώ σε κέρματα

Έκλεισε το εργαστήριο του χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί αντιλήφθηκε ότι έπαθε μεγάλη ζημιά 62χρονος Λεμεσιανός

Δεν έφταναν τα 900 ευρώ σε κέρματα που έκλεψαν διαρρήκτες από εργαστήριο στη Λεμεσό, άρπαξαν και τα κλειδιά οχήματος το οποίο αργότερα εντόπισαν και πήραν μαζί τους. Την καταγγελία έκανε στην Αστυνομία το 62χρονο θύμα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία καταγγέλθηκε από 62χρονο, ιδιοκτήτη εργαστηρίου στη Λεμεσό, ότι μεταξύ των ωρών 4.40μ.μ. χθες και 7π.μ. σήμερα, άγνωστοι διέρρηξαν το υποστατικό του και έκλεψαν από συρτάρι του γραφείου του, χρηματικό ποσό ύψους €900 σε διάφορα κέρματα και ένα κλειδί αυτοκινήτου.

Ακολούθως, σύμφωνα με την καταγγελία, κλάπηκε το αυτοκίνητο με αριθμούς εγγραφής KPC 714, μάρκας FORD FIESTA, χρώματος άσπρου, αξίας €3,000 περίπου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο σε ανοικτό χώρο απέναντι από το εργαστήριο. 

Από τη σκηνή παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για επιστημονικές εξετάσεις.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Ισχυρή βούληση για επανέναρξη συνομιλιών για Κυπριακό μετέφερε ο ΥΠΕΞ στον ΓΓ ΟΗΕ

Την ισχυρή βούληση της κυβέρνησης για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό μετέφερε ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον Γενικό Γραμματέα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη.