ΕΛΛΑΔΑ

Ψυχολόγος σκιαγραφεί το προφίλ της Ρούλας - «Δεν φαίνεται η απώλεια και το πένθος…γιατί η απώλεια σε τσακίζει πόσο μάλλον για τρία παιδιά»

Ψυχολόγος σκιαγραφεί το προφίλ της Ρούλας - «Δεν φαίνεται η απώλεια και το πένθος…γιατί η απώλεια σε τσακίζει πόσο μάλλον για τρία παιδιά»

Το προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου σκιαγραφεί η ψυχολόγος και επικοινωνιολόγος, Πόλυ Κεφαλά στον ALPHA, στην εκπομπή «alpha Καλημέρα».

«Φαίνεται ότι ο δράστης είναι ένα άτομο το οποίο εργαλειοποίησε τα παιδιά του, είχε ένα στόχο που προσπαθούσε να πετύχει», εξήγησε η κυρία Κεφαλά.

«Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η συμπεριφορά μας. Η συμπεριφορά μας δείχνει στοιχεία ηθικά και ανήθικα. Εδώ φαίνεται να υπάρχει μια υπερπροσπάθεια. Από την άλλη δεν μπορούμε να κρίνουμε κανένα ούτε πως θα πενθήσει κάποιος», συνέχισε.

«Όταν έχουμε να κάνουμε όμως με απώλεια παιδιών, το πένθος σε αυτές τις περιπτώσεις βιώνεται διαφορετικά. Το πένθος σε λιμάζει», τόνισε.

Όσο αφορά το Μάνο, η ψυχολόγος ανέφερε πως φαίνεται ότι προσπαθεί να εστιάσει στις σκέψεις του και στα ευρήματα των Αρχών αλλά παρόλα αυτά ούτε εκεί φαίνεται το πένθος.

«Μπορεί να είναι όμως και σε κατάσταση σοκ. Να προσπαθεί να διαχειριστεί τα όσα συμβαίνουν», είπε η  κυρία Κεφαλά.

Συνεχίζοντας με το προφίλ της 33χρονης κατηγορούμενης, η επικοινωνιολόγος επισήμανε ότι φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος που ήθελε και θέλει να ελέγχει τα πάντα.

«Δεν φαίνεται η απώλεια και το πένθος, γιατί η απώλεια σε τσακίζει πόσο μάλλον για τρία παιδιά», τόνισε.

«Φαίνεται ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να συνδεθεί με τα συναισθήματα του. Δεν φαίνεται ίχνος μεταμέλειας σύμφωνα με όσα ανέφεραν οι Αρχές. Αυτή η απώλεια και το πένθος δεν φαίνεται να έχει καθορίσει τη ζωή της, υπάρχει μια συναισθηματική αποστασιοποίηση», κατέληξε.

Δείτε το απόσπασμα:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top