Ανοίγουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας – Ποιο θα ανοίξει πρώτο;

Ανοίγουν τα οδοφράγματα Δερύνειας και Λεύκας – Ποιο θα ανοίξει πρώτο;

Ξεκίνησαν να καθαρίζουν τον δρόμο για το ένα και την κάθαρση από τις νάρκες για το άλλο στα κατεχόμενα.

Το οδόφραγμα της Δερύνειας αναμένεται ότι θα ανοίξει πριν από εκείνο της Λεύκας, δήλωσε ο λεγόμενος υπουργός εσωτερικών Teberruken Ulucay, σημειώνοντας ότι οι εργασίες συνεχίζονται και για τα δύο οδοφράγματα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο “υπουργός εσωτερικών” που μιλούσε στον παράνομο μπαϋράκ, είπε πως ο δρόμος στο οδόφραγμα Δερύνειας θα καθαριστεί μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

Σημείωσε ότι οι εργασίες που γίνονται στα δύο οδοφράγματα είναι εντατικές μετά την απόφαση των δύο ηγετών για το άνοιγμα τους.
  
Όσον αφορά το οδόφραγμα της Λεύκας, ανέφερε ότι ο δρόμος εκεί έχει χώρο για δύο αυτοκίνητα και αν χρειαστεί περισσότερος χώρος, τότε θα πρέπει να καθαριστούν οι νάρκες που βρίσκονται στην περιοχή ώστε να διαπλατυνθεί ο δρόμος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Κυπριακό: Σε θολά νερά η άτυπη διευρυμένη διάσκεψη - Ομοσπονδία γιόκ διαμηνύει ο Τατάρ

Μπορεί η Λευκωσία να εκφράζει σε όλους τους τόνους τη βούλησή της για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό, ωστόσο ο παράγοντας Τουρκία δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE