ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40 κροτίδες ενώ οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς άδεια - Οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου

Εντοπίστηκαν στην κατοχή του 40 κροτίδες ενώ οδηγούσε μεθυσμένος, χωρίς άδεια - Οδηγείται ενώπιον Δικαστηρίου

Ενώπιον Δικαστηρίου των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας θα παρουσιαστεί στις 10 Μαΐου, άνδρας από τη Ξυλοτύμπου ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή 8 Απριλίου για υποθέσεις που αφορούν κατοχή 40 κροτίδων, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ και οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια.

Σε γραπτή ανακοίνωση των Βρετανικών Βάσεων Δεκέλειας αναφέρεται ότι «ο άνδρας συνελήφθη την Παρασκευή 8 Απριλίου, λίγο έξω από το χωριό Πύλα εντός των Βάσεων και αντιμετωπίζει πολλαπλές σοβαρές κατηγορίες που αφορούν κατοχή 40 κροτίδων, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών, δηλαδή κοκαϊνης, οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και οδήγηση μοτοσικλέτας χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια".

Όπως ανέφερε ο Βοηθός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δεκέλειας, Ανδρέας Πιτσιλλίδης «η συγκεκριμένη σύλληψη χρησιμεύει ως προειδοποίηση πριν το Πάσχα. Η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων έχει πραγματοποιήσει αρκετές επιχειρήσεις στις περιοχές της Πύλας, του Περγάμους, της Ξυλοτύμπου, της Ορμίδειας, της Ξυλοφάγου και στο Δασάκι Άχνας, για την αποτροπή τέτοιων παράνομων ενεργειών που σημειώνονται κατά την περίοδο του Πάσχα, ιδιαίτερα τη χρήση κροτίδων και άλλων μορφών αυτοσχέδιων εκρηκτικών, τα οποία είναι παράνομα και επικίνδυνα».

Πρόσθεσε ότι «θα συνεχίσουμε να καταπολεμούμε και να στοχεύουμε τις κροτίδες, τις αντικοινωνικές και παράνομες φωτιές εντός της δικαιοδοσίας μας και αυτό θα γίνει σε συνεργασία με τους Κοινοτάρχες, την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, τα τελωνεία των Βάσεων και την Αστυνομία των Ηνωμένων Εθνών, ώστε να προστατεύσουμε άτομα από το να θέσουν σε κίνδυνο τόσο τον εαυτό τους όσο και τους άλλους».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «ο κ. Πιτσιλλίδης αποκάλυψε επίσης ότι η ομάδα του, μαζί με την Αστυνομία της Κυπριακής Δημοκρατίας, έχουν αναλάβει ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στα τοπικά σχολεία. Έχουμε πραγματοποιήσει αρκετές παρουσιάσεις σε σχολεία για να τονίσουμε τις συνέπειες της παράνομης χρήσης πυροτεχνημάτων και κροτίδων καθώς και το άναμμα παράνομων φωτιών».

Ταυτόχρονα συνέχισε «επιδεικνύουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για αυτά τα αδικήματα και ενθαρρύνουμε τους πολίτες της κοινότητας να συνεργαστούν μαζί μας και να δίνουν πληροφορίες στην αστυνομία σε μια προσπάθεια καταπολέμησης και εξάλειψης της εγκληματικής δραστηριότητας αυτού του είδους».

Σημειώνεται ότι «η Ομάδα Δράσης της Αστυνομικής Κοινότητας των Βάσεων έχει αυξήσει την παρουσία της στην τοπική κοινότητα καθώς πλησιάζει το Πάσχα, που θεωρείται μια πολυάσχολη περίοδος για τους αστυνομικούς, εξαιτίας της χρήσης κροτίδων».

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top