Στα χέρια της Αστυνομίας τέσσερα πρόσωπα για τον άγριο καβγά σε υποστατικό στη Λάρνακα

Στα χέρια της Αστυνομίας τέσσερα πρόσωπα για τον άγριο καβγά σε υποστατικό στη Λάρνακα

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 30, 31, 35 και 39 ετών, όλοι κάτοικοι της επαρχίας Λάρνακας, προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης και άλλα.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.45 προχθές Κυριακή το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή σε υποστατικό στη Λάρνακα.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο σημείο όπου όπως φάνηκε από τις εξετάσεις, δύο πρόσωπα ηλικίας 44 και 43 ετών, ενώ βρίσκονταν στο συγκεκριμένο υποστατικό, δέχθηκαν επίθεση από ομάδα προσώπων.

Οι πιο πάνω μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι ο 44χρονος έφερε θλαστικό τραύμα στο τριχωτό της κεφαλής και του έγινε συρραφή και άλλα τραύματα. Το δεύτερο πρόσωπο ηλικίας 43 ετών φέρει εκδορές στα χέρια και τραύματα στο πρόσωπο καθώς επίσης απώλεια μνήμης. Τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και πήραν εξιτήριο.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Άτυπη Σύνοδος: Δεύτερη μέρα με σημαντικά θέματα στο τραπέζι – Από τον προϋπολογισμό της ΕΕ μέχρι τη Μ. Ανατολή - Ταλαιπωρία από αποκοπές δρόμων

Μετά το δείπνο στη Μαρίνα Αγίας Νάπας το βράδυ της Πέμπτης, σήμερα Παρασκευή 24 Απριλίου, οι εργασίες της άτυπης Συνόδου θα φιλοξενηθούν στη Λευκωσία και στο Συνεδριακό Κέντρο Φιλοξενία.

BEST OF TOTHEMAONLINE