ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

5 tips για πιο αποτελεσματική γυμναστική

 5 tips για πιο αποτελεσματική γυμναστική

Η γυμναστική είναι απαραίτητη για όλους τους ανθρώπους αν και δεν είναι για όλους εύκολο και ευχάριστο να γυμνάζονται. Παρά το γεγονός ότι η σωματική άσκηση έχει πολλά και σημαντικά οφέλη για την υγεία και την ψυχολογία, δεν αρκεί από μόνη της για να καταφέρετε να δείτε τις επιθυμητές αλλαγές στο σώμα σας.

 

Οι καταρτισμένοι γυμναστές του Sana Hiltonia που βρίσκεται εντός του Hilton Nicosia σας προτείνουν 5 tips που θα απογειώσουν την εμπειρία εκγύμνασής σας αλλά και θα σας προσφέρουν ακόμα περισσότερα αποτελέσματα.


1. Βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε σωστά τις ασκήσεις: Πολλοί που γυμνάζονται για πρώτη φορά εκτελούν λάθος τις ασκήσεις. Μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις αυτό μπορεί να συμβεί και σε πιο μυημένους. Για παράδειγμα, αν κάνετε χιλιάδες squats και οι γλουτοί σας δεν έχουν τονωθεί, αν εκτελέσατε αναρίθμητους κοιλιακούς και η εικόνα της κοιλιάς σας παραμένει η ίδια, αυτές είναι ενδείξεις ότι μάλλον εκτελείτε λάθος τις ασκήσεις.

2. Γυμναστείτε με συνέπεια: Το κλειδί της επιτυχίας για τη γυμναστική είναι η συνέπεια. Όποιος κι αν είναι ο στόχος, η αλλαγή δεν έρχεται σε μια νύχτα. Επίσης, τα μικρά και μεγάλα διαλείμματα από τη γυμναστική όχι μόνο δεν βοηθούν στη βελτίωση αλλά βγάζουν το σώμα σας εκτός στόχου. Βάλτε στο πρόγραμμά σας να γυμνάζεστε σταθερές ημέρες και ώρες της εβδομάδας και ακολουθήστε το μέχρι να πετύχετε τους στόχους σας.

3. Αυξήστε την ένταση: Η τεχνική είναι πάντα σημαντική αλλά είναι καλό να γνωρίζετε ότι όσοι έχουν δουλεμένα κορμιά κάνουν βάρη πολύ αυστηρά και με πλήρη αυτοσυγκέντρωση. Ενδεικτικά, μειώνοντας τον χρόνο αποθεραπείας ανάμεσα στα σετ, μειώνετε και τον χρόνο επαναφοράς του σώματός σας, έτσι γυμνάζεστε περισσότερο και πιο αποτελεσματικά!

4. Μην αγνοείτε τη σημασία της διατροφής: Όσο έντονη και σωστή γυμναστική κι αν ακολουθείτε δεν πρόκειται να πετύχετε τους στόχους σας αν δεν προσέχετε τη διατροφή σας. Με απλά λόγια μην καταστρέφετε την προσπάθεια που κάνατε στο γυμναστήριο προσλαμβάνοντας περισσότερες θερμίδες, με τη δικαιολογία ότι έχετε γυμναστεί. Η διατροφή από μόνη της δεν αρκεί για να δείτε ουσιαστική διαφορά στο σώμα σας αλλά συνδυάζοντας την τακτική άθληση με μια ισορροπημένη διατροφή θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.


5. Συμβουλευτείτε επαγγελματίες γυμναστές: Ένας επαγγελματίας γυμναστής μπορεί να προτείνει ένα οργανωμένο πρόγραμμα προπόνησης που ταιριάζει στους στόχους, δυνατότητες και σωματότυπό σας. Οι προσωπικοί γυμναστές του Sana Hiltonia με χρόνια εμπειρίας και ειδίκευση στο personal training θα σας καθοδηγήσουν ώστε να αποφύγετε αχρείαστη και ανώφελη καταπόνηση του οργανισμού σας, ενώ θα σας προφυλάξουν από μυϊκούς τραυματισμούς.

Με σύγχρονο εξοπλισμό, καταρτισμένους γυμναστές και μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον που σας εμπνέει να αθληθείτε, στο Sana Hiltonia μπορείτε να επιλέξετε το είδος εκγύμνασης και να δημιουργήσετε το πρόγραμμα που σας ταιριάζει ώστε να πετύχετε τους στόχους σας.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top