Σε κρίσιμη κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση ο πεζός που παρασύρθηκε από όχημα - Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 56χρονος, μετά από οδική σύγκρουση, που σημειώθηκε χθες το απόγευμα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα, ο 56χρονος στην προσπάθεια του να διασταυρώσει τον δρόμο σε σημείο της λεωφόρου Αθαλάσσας στη Λευκωσία, παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, με οδηγό 49χρονο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Η κατάσταση της υγείας του περιγράφεται ως κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Η Τροχαία Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE