Κάμερες τροχαίας: Τι γίνεται σε περίπτωση που λαμβάνεις πρόστιμο και δεν σου επιτρέπει το σύστημα να το πληρώσεις

Κάμερες τροχαίας: Τι γίνεται σε περίπτωση που λαμβάνεις πρόστιμο και δεν σου επιτρέπει το σύστημα να το πληρώσεις

Εδώ και 4 μήνες λειτουργούν οι κάμερες τροχαίας, ενώ όπως δήλωσε ο Βοηθός Υπεύθυνος Τροχαίας κ. Χάρης Ευριπίδου «Χρειάζεται περισσότερος χρόνος ώστε να μπει καλά στο πετσί μας σαν οδηγούς».

Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «Alpha Καλημέρα», το πρωί της Τετάρτης 13 Απριλίου, ανέφερε πως από την 1η Ιανουαρίου μέχρι σήμερα, έχουν ξεπεράσει τις 60,000 οι καταγγελίες αλλά, ενώ καταγράφονταν καθημερινά 1,200-1,300 ημερησίως, έχει μειωθεί κάτω από το μισό.

Σε ό,τι αφορά τις καθυστερήσεις στην παράδοση των προστίμων, δήλωσε πως δεν είναι αρμοδιότητα της Αστυνομίας, όμως γίνονται συζητήσεις με τους εμπλεκόμενους.

Συμπλήρωσε αναφέροντας πως μια βασική απορία που έχουν οι πολίτες όταν παραλαμβάνουν πρόστιμο και δεν μπορούν να το πληρώσουν, ο κ. Ευριπίδου είπε πως πρέπει να ενημερωθεί το σύστημα ότι έχει παραληφθεί το εξώδικο ώστε να γίνει η πληρωμή, ωστόσο αυτό εξετάζεται για να ρυθμιστεί.



Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

ΠτΔ για «Κράτος Μαφία»: Η Κυβέρνηση είναι απόλυτα δεσμευμένη στη διαφάνεια και στη λογοδοσία

Στη βάση των ανακοινώσεων της Νομικής Υπηρεσίας, η Κυβέρνηση θα πράξει ό,τι χρειάζεται, πάντα στη βάση του Συντάγματος, για πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναφερόμενος στο θέμα του πορίσματος της Ανεξάρτητης Αρχής Κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE