Η γηραιότερη 18χρονη - Η απίστευτη ιστορία ενός κοριτσιού από τις Φιλιππίνες (ΦΩΤΟ)

Η γηραιότερη 18χρονη -  Η απίστευτη ιστορία ενός κοριτσιού από τις Φιλιππίνες (ΦΩΤΟ)

«Δεν είμαι ένα ολοκληρωμένο κορίτσι»

Γερνάει 10 φορές γρηγορότερα. Το σώμα της είναι ήδη 144 ετών. Ομως το γηραιότερο κορίτσι της Ασίας διέψευσε όλα τα προγνωστικά και γιόρτασε τα 18α γενέθλιά της μαζί με φίλους και την οικογένειά της.

«Δεν είμαι ένα ολοκληρωμένο κορίτσι», είχε πει το 2011 η Pondare στο CNN η Ana Rochelle Pondare.

«Οι γιατροί λένε πως γερνάω πολύ γρήγορα και η ζωή μου στη Γη θα είναι σύντομη, σε 15 χρόνια θα έχω πεθάνει».

Η Ana Rochelle Pondare πάσχει από μία σπάνια γενετική διαταραχή που κάνει το σώμα της να γερνά δέκα φορές γρηγορότερα από το κανονικό και σύμφωνα με τους γιατρούς η 18χρονη είναι ήδη - με βάση το σώμα της - 144 χρόνων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Κάμερες στα σχολεία μόνο με όρους: Το ΥΠΑΝ βάζει φρένο - Τι προβλέπουν οι νέες οδηγίες

Αυστηρό πλαίσιο λειτουργίας για τις κάμερες στα σχολεία θέτει το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ), υπενθυμίζοντας με νέα εγκύκλιο τις δεσμευτικές οδηγίες που οφείλουν να τηρούν οι σχολικές μονάδες σε ό,τι αφορά την εγκατάσταση και χρήση κλειστών κυκλωμάτων βιντεοπαρακολούθησης.

BEST OF TOTHEMAONLINE