Την εργοδοτούσε παράνομα και την βίασε - Καταγγελία «καίει» 58χρονο στη Λεμεσό

Την εργοδοτούσε παράνομα και την βίασε - Καταγγελία «καίει» 58χρονο στη Λεμεσό

Νέα υπόθεση βιασμού διερευνάται από την Αστυνομία μετά από καταγγελία που έγινε από 42χρονη οικιακή βοηθό, εναντίον του πρώην εργοδότη της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, καταγγέλθηκε σε Αστυνομικό σταθμό της Επαρχίας Λεμεσού από 42χρονη, η οποία εργαζόταν παράνομα σε σπίτι 58χρονου, από τον Δεκέμβριο του 2019 μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021, ότι της επιτέθηκε άσεμνα.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με την καταγγελία, ο 58χρονος της επιτέθηκε άσεμνα και την βίασε παρά την θέληση της σε 6-7 διαφορετικές περιπτώσεις μεταξύ των μηνών Μαΐου και Οκτωβρίου του 2020.

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο βιασμός έγινε σε χώρο που της παραχώρησε ο 58χρονος για να μένει.

Εναντίον του 58χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, βάση του οποίου συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

ΠτΔ ενόψει διάσκεψης για Κυπριακό: «Βασιζόμαστε σε εσάς ως εγγυήτρια δύναμη», είπε στον Βρετανό ΥΠΕΞ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης δέχθηκε σήμερα, το απόγευμα, στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Υπουργό Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου κ. Ντέιβιντ Λάμι, στην παρουσία, ανάμεσα σε άλλους, του Υπουργού Εξωτερικών κ. Κωνσταντίνου Κόμπου και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου κ. Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE