Συγκινητική κίνηση ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κύπρο : «Προσφέρω κάθε Δευτέρα τα φαγητά...»

Συγκινητική κίνηση ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κύπρο : «Προσφέρω κάθε Δευτέρα τα φαγητά...»

Μια όμορφη κίνηση απο ιδιοκτήτη ταβέρνας στην Κύπρο, ο οποίος αποφάσισε αντι να πετάει το φαγητό να το προσφέρει με αγάπη σε οσους το έχουν ανάγκη.

Οπως αναφέρει το βράδυ της Κυριακής όταν περισσεύουν φαγητά, επειδη δε μπορει να τα σερβίρει τις υπόλοιπες μέρες λόγω του ότι είναι κλειστά, πήρε την απόφαση να τα δίνει σε όποια άπορη οικογένεια έχει ανάγκη.

Δείτε την ανάρτηση του:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE