Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Απαγόρευση παραλαβής αποβλήτων από την εγκατάσταση στο Μιτσερό

Ο Διευθυντής του Τμήματος Περιβάλλοντος, ενημερώνει το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι, αναστέλλεται μέχρι νεωτέρας η παραλαβή όλων των κατηγοριών αποβλήτων από την εγκατάσταση της εταιρείας «Χ. Μυλωνά (Μιτσερού) Λτδ», στο Μιτσερό, της επαρχίας Λευκωσίας.

Ως εκ τούτου, όλοι οι συλλογείς/μεταφορείς αποβλήτων και κάτοχοι αποβλήτων είχαν προγραμματίσει μεταφορά απόβλητων στη συγκεκριμένη μονάδα καλούνται να μην το πράξουν και να αποτείνονται σε άλλες αδειοδοτημένες εγκαταστάσεις.  

Το Τμήμα Περιβάλλοντος παρακαλεί το κοινό και όλους τους ενδιαφερόμενους για πιστή εφαρμογή των πιο πάνω.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Η Κύπρος ετοιμάζεται για την Προεδρία: Την Κυριακή ο ΠτΔ παρουσιάζει το πρόγραμμα εργασίας και λογότυπο

Το πρόγραμμα εργασίας της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ παρουσιάζει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE