Πέτρος Φιλιππίδης: Η υπεράσπισή του ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Πέτρος Φιλιππίδης: Η υπεράσπισή του ζητά αναπαράσταση του βιασμού για τον οποίο κατηγορείται

Σε εξέλιξη βρίσκεται στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη ο οποίος δικάζεται για δυο απόπειρες βιασμού αλλά και για βιασμό κατ εξακολούθηση σε βάρος τριών γυναικών συναδέλφων του.

Σήμερα στο δικαστήριο εξετάζεται, κεκλεισμένων των θυρών, η ηθοποιός που είχε καταγγείλει τον κατηγορούμενο για βιασμό της κατ΄ εξακολούθηση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η υπεράσπισή του υπέβαλε αίτημα αναπαράστασης της καταγγελλόμενης από τη μάρτυρα πράξης βιασμού. Και αυτό διότι, σύμφωνα με την υπεράσπιση του Πέτρου Φιλιππίδη η μάρτυρας έχει πέσει σε πολλές αντιφάσεις, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι προτάθηκε στο ακροατήριο η αναπαράσταση να γίνει με συνεργάτη της υπεράσπισης, γυναίκα δικηγόρο. Πλην όμως η καταγγέλλουσα φέρεται να διαφωνεί με αυτό το αίτημα. Το δικαστήριο βρίσκεται σε διάσκεψη προκειμένου να αποφασίσει αν θα κάνει δεκτό το συγκεκριμένο αίτημα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE