Ουκρανία: Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσία - Ελεύθεροι 30 Ουκρανοί

Ουκρανία: Νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων Ρωσία - Ελεύθεροι 30 Ουκρανοί

Τριάντα Ουκρανοί απελευθερώθηκαν σε νέα ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία, ανακοίνωσε το Κίεβο σήμερα, πέντε ημέρες μετά την απελευθέρωση 12 Ουκρανών στρατιωτών και 14 αμάχων.

«Έπειτα από διαταγή του προέδρου Βολοντίμιρ Ζελένσκι, μια τέταρτη ανταλλαγή αιχμαλώτων πραγματοποιήθηκε σήμερα. Πέντε αξιωματικοί και 17 στρατιωτικοί ανταλλάχθηκαν, καθώς και οκτώ άμαχοι μεταξύ των οποίων μία γυναίκα», έγραψε στο Telegram η αντιπρόεδρος της ουκρανικής κυβέρνησης Ιρίνα Βερεστσούκ.

Πηγές: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters, AFP

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE