ΠΑΦΟΣ: Αμερικανοί Αρχαιολόγοι ήρθαν να ανασκάψουν την Ιστορία μας και διαβάστε τι κακό τους βρήκε

ΠΑΦΟΣ: Αμερικανοί Αρχαιολόγοι ήρθαν να ανασκάψουν την Ιστορία μας και διαβάστε τι κακό τους βρήκε

Υπόθεση διάρρηξης διαμερισμάτων ενοικιάσεως στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας εξετάζει η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άγνωστοι εισήλθαν σ’ αυτά  μεταξύ 20-21ης Ιουνίου στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας στα οποία διέμενε αποστολή Αμερικάνων αρχαιολόγων μαθητών και καθηγητών στο πλαίσιο ανασκαφών που κάνουν στη Γερόνησο αυτή τη περίοδο και απέσπασαν χρήματα, πιστωτικές κάρτες και δύο ηλεκτρονικούς υπολογιστές, συνολικής αξίας 3.600  δολαρίων.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας μετέβησαν στην σκηνή και ύστερα από επιτόπιες εξετάσεις που διενήργησαν διαπίστωσαν πως οι δράστες πέτυχαν είσοδο παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο του μπλοκ των διαμερισμάτων.

Η Αστυνομία συνέλλεξε από την σκηνή διάφορα τεκμήρια με στόχο τον εντοπισμό των δραστών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE