Έρχεται νέο κύμα σκόνης στην ατμόσφαιρα - Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Έρχεται νέο κύμα σκόνης στην ατμόσφαιρα - Πώς θα είναι ο καιρός το Σαββατοκύριακο

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Από το βράδυ του Σαββάτου και μετά στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη, οι συγκεντρώσεις της οποίας κατά διαστήματα θα είναι αυξημένες.

Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα, στα νότια, νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά, το απόγευμα, λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ αλλά αρχικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο αργότερα θα παρατηρούνται κατά τόπους αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Κυριακή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Τη Μεγάλη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ το βράδυ θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες χαμηλές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Πούτιν – Νετανιάχου: Ο λόγος που φοβούνται την ειρήνη και τι παιχνίδι παίζουν στον Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ, πριν εκλεγεί πρόεδρος των ΗΠΑ για δεύτερη φορά είχε καυχηθεί ότι μπορεί να «επιλύσει τον πόλεμο σε 24 ώρες». Και αυτόν (τον πόλεμο) που μαίνεται στην Ουκρανία από τον Φεβρουάριο του 2022 και αυτόν στη Γάζα που ξεκίνησε για πολλοστή φορά τον Οκτώβριο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE