MasterChef: Ο Νικήτας «ισοπέδωσε» τον Κουτσόπουλο με το σχόλιό του - «Μην το πάρετε προσωπικά»

MasterChef: Ο Νικήτας «ισοπέδωσε» τον Κουτσόπουλο με το σχόλιό του - «Μην το πάρετε προσωπικά»

Τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας τέθηκαν επί τάπητος στο MasterChef με τους διαγωνιζόμενους και τους τρεις κριτές να συζητούν τα δυνατά στοιχεία αλλά και τις αστοχίες των πιάτων.

 Στη συζήτηση πρωταγωνίστησε η αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, Καλλιόπη Μπεζαντέ, η οποία ως νικήτρια της προηγούμενης δοκιμασίας, ανέτρεψε τα πάντα στις ομάδες με τα πλεονεκτήματα που είχε ως άσσους στο μανίκι της. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ρωτούσε τους συμπαίκτες της πως ένιωσαν που ήταν αρχηγός της ομάδας και πως συνεργάστηκαν. Η σειρά του Νικήτα Μπατσικούρα ήρθε κι έστειλε τον chef «αδιάβαστο».

 «Chef όσο μπόι της λείπει, τόσο καλή είναι. Μην το πάρετε προσωπικά». Τα σχόλια που ακούστηκαν από τους συμπαίκτες του ήταν: «Σας είπε κοντό. Το σκότωσες». Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αρκέστηκε στο να σηκώσει το φρύδι και να χαμογελάσει.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE:  Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

LIVE: Βρετανικά μαχητικά Typhoon και F-35 πραγματοποίησαν αποστολές στην Κύπρο -«Είμαι ακόμα ζωντανός» απαντά ο Νετανιάχου στις φήμες για τον θάνατό του

Με νέους βομβαρδισμούς για… πλάκα στο νησί του Ιράν Χαργκ απείλησε ο Ντόναλντ Τραμπ, ένα 24ωρο μετά τις αμερικανικές επιθέσεις που έπληξαν στρατιωτικούς στόχους στο στρατηγικής σημασίας νησί και ενώ ο πόλεμος εισέρχεται στην 16η μέρα του. «Όχι» Τραμπ σε έναρξη συνομιλιών για τερματισμό του πολέμου - Ισραήλ και Λίβανος θα πραγματοποιήσουν συνομιλίες σε Παρίσι ή Κύπρο - «Πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ» λέει ο Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE