Στα χέρια της Αστυνομίας ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα σε εργοτάξιο στη Λεμεσό που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασαν οι Αρχές, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε εργοτάξιο στην περιοχή της Γερμασόγιας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ το θύμα πέρασε από αξονικό και εκ πρώτης όψεως είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

ΔΗΣΥ: Μέτρησαν τα κουκιά τους στην Πινδάρου- Τι κρύβεται πίσω από την απόσυρση-σοκ Αννίτας και ποιος κερδίζει

Στην πολιτική, πέρα από τις δημόσιες τοποθετήσεις και τις διακηρύξεις περί ενότητας, υπάρχει πάντοτε και η αριθμητική. Και στον Δημοκρατικό Συναγερμό φαίνεται πως οι πρωταγωνιστές μέτρησαν τα κουκιά τους, προτού η Αννίτα Δημητρίου ανακοινώσει την απόφασή της να αποσυρθεί από την κούρσα για το προεδρικό χρίσμα του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE