Στα χέρια της Αστυνομίας ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα στη Λεμεσό

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται ένα πρόσωπο για τα μαχαιρώματα σε εργοτάξιο στη Λεμεσό που σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής 15 Απριλίου. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, χειροπέδες σε ένα πρόσωπο πέρασαν οι Αρχές, ο οποίος οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού για ανάκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι σε συναγερμό τέθηκε η Αστυνομία μετά από πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε εργοτάξιο στην περιοχή της Γερμασόγιας.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας, ενώ το θύμα πέρασε από αξονικό και εκ πρώτης όψεως είναι εκτός κινδύνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

ΠτΔ – Ερχιουρμάν: Στις 8 Μαίου η συνάντηση – «Ο ορίζοντας του τέλους του 2026 δεν πρέπει να χαθεί»

Στις 8 Μάϊου, στις 16.00, θα πραγματοποιηθεί η νέα συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τ/κ ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, στην οικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, ανακοίνωσε, το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE