Οι «Πατάτες» συνεχίζουν στο ΡΙΚ το «Πατάτε τους» αρχίζει στο MEGA - Δείτε ποιοι ηθοποιοί υπέγραψαν

Οι «Πατάτες» συνεχίζουν στο ΡΙΚ το «Πατάτε τους» αρχίζει στο MEGA - Δείτε ποιοι ηθοποιοί υπέγραψαν

Mε επικεφαλής τους ηθοποιούς Λουκά Κωνσταντίνου, Ζωή Κυπριανού και νέους ηθοποιούς να τους πλαισιώνουν, με νέες προτάσεις στο σενάριο και τα πρόσωπα, η σατιρική εκπομπή «Πατάτες Αντιναχτές» συνεχίζει από τον προσεχή Οκτώβριο στο ΡΙΚ.

Οι δύο ηθοποιοί Λουκάς Κωνσταντίνου και Ζωή Κυπριανού έχουν ήδη υπογράψει συμβόλαια συνεργασίας με το ΡΙΚ, ενώ αρχές Ιουλίου θα γίνουν ακροάσεις για να συμπληρωθεί η ομάδα των ηθοποιών που θα συμμετέχουν στην παραγωγή.

Οι «Πατάτες Αντιναχτές» επιστρέφουν το φθινόπωρο.

Από την άλλη πλευρά στο MEGA, o Μαρίνος Χατζηβασιλείου ο Πέτρος Φιλίππου και ο Μιχάλης Σοφοκλέους μετά την αποχώρηση τους από το Ρικ, θα συμμετέχουν στην καινούρια κωμική-σατιρική εκπομπή του mega «Πατάτε τους.»

Έκπληξη θα είναι και η συμμετοχή στην καινούρια σειρά της Άννας Μονογιού και της Χριστιάνας Αρτεμίου, όπου η τελευταία θα γράφει και το σενάριο μαζί με τον Μαρίνο Χατζηβασιλείου. 

lifenewscy.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE