Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Σορός παιδιού ηλικίας περίπου 12 με 15 ετών, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες από ιστιοφόρο σκάφος στον κόλπο της Αλιμιάς στο νησί της Ηρακλειάς.

Η σορός, αγνώστων στοιχείων, έφερε μπλούζα χρώματος λευκού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενώ στο σημείο έσπευσαν με ιδιωτικό σκάφος ιδιώτες και με τη συνδρομή διασώστη ΕΚΑΒ η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια πρόκειται μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Ξεκαθαρίζει ο Μουσιούττας: «Κανένας συνταξιούχος δεν θα χάσει – Όλοι θα έχουν αύξηση»

Δεν υπάρχει ενδεχόμενο μείωσης συντάξεων στο πλαίσιο της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης, δήλωσε στο ΚΥΠΕ την Τρίτη ο Υπουργός Εργασίας Μαρίνος Μουσιούττας, σημειώνοντας ότι, αντίθετα, όλοι οι συνταξιούχοι θα έχουν κάποια αύξηση, μικρότερη ή μεγαλύτερη. Ανέφερε παράλληλα ότι στόχος παραμένει η κατάθεση του νομοσχεδίου στη Βουλή κατά την πρώτη συνεδρία της Ολομέλειας, μετά τη θερινή διακοπή, που αναμένεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE