Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Θρίλερ στην Ελλάδα: Εντόπισαν σορό παιδιού σε κόλπο νησιού - Βρισκόταν σε κατάσταση σήψης

Σορός παιδιού ηλικίας περίπου 12 με 15 ετών, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, εντοπίστηκε τις μεσημβρινές ώρες χθες από ιστιοφόρο σκάφος στον κόλπο της Αλιμιάς στο νησί της Ηρακλειάς.

Η σορός, αγνώστων στοιχείων, έφερε μπλούζα χρώματος λευκού, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Νάξου, ενώ στο σημείο έσπευσαν με ιδιωτικό σκάφος ιδιώτες και με τη συνδρομή διασώστη ΕΚΑΒ η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας ενώ στη συνέχεια πρόκειται μεταφερθεί στο νεκροτομείο του Πειραιά για διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Προανάκριση, διενεργείται από το Λιμεναρχείο Νάξου.

 

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE