Νικόλας Παπαδόπουλος - Προεδρικές: «Και το πρόσωπο είναι σημαντικό» - Ποιες οι κοινές συνισταμένες με ΑΚΕΛ

Νικόλας Παπαδόπουλος - Προεδρικές: «Και το πρόσωπο είναι σημαντικό» - Ποιες οι κοινές συνισταμένες με ΑΚΕΛ

Για την επιδίωξη της αλλαγής και συνεργασίας με την αντιπολίτευση στο πλαίσιο των Προεδρικών Εκλογών του 2023 μίλησε ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος Νικόλας Παπαδόπουλος.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Προκλήσεις» του ΡΙΚ με τον Ανδρέα Κιμήτρη, ανέφερε πως οι κοινές συνισταμένες με το ΑΚΕΛ υπάρχουν αλλά είναι σημαντικό και το πρόσωπο που θα ηγηθεί αυτής της προσπάθειας.

Σύμφωνα με τον Προέδρο του ΔΗΚΟ τα κοινά με το ΑΚΕΛ είναι: «Η ανάγκη για ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης της οικονομίας, η ανάκτηση της αξιοπιστίας της ΚΔ, η πάταξη της διαπλοκής και της διαφθοράς, η λύση του αδιεξόδου στο Κυπριακό». Συμπλήρωσε όμως πως «δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε απόλυτα σε όλα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Κυπριακό: Αναζητώντας τη βάση της διαπραγμάτευσης - Ο ΠτΔ προτείνει πολυμερή στη βάση συγκλίσεων μέχρι το Κραν Μοντάνα

Σχεδόν πενήντα δύο χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και τη συνεχιζόμενη κατοχή, το Κυπριακό εξακολουθεί να ανακυκλώνεται γύρω από το ίδιο βασικό ερώτημα: ποια είναι τελικά η βάση της λύσης; Η τριμερής συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη υπό την αιγίδα των Ηνωμένων Εθνών, κατέδειξε με σαφήνεια ότι το πρόβλημα δεν εντοπίζεται μόνο στις γνωστές διαφωνίες επί της ουσίας, αλλά κυρίως, στη διαφωνία για το πώς και από πού αρχίζει η ίδια η διαδικασία.

BEST OF TOTHEMAONLINE