Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου παρέσυρε ποδηλάτη και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στην άσφαλτο

Οδηγός διπλοκάμπινου αυτοκινήτου φέρεται να παρέσυρε και τραυμάτισε 61χρονο ποδηλάτη, εγκαταλείποντας τον αιμόφυρτο στην άσφαλτο.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Αστυνομίας Πάφου, αυτοκίνητο, στις 10:15 το Σάββατο, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς, παρά την παραλία Γυαλιάς κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και κτύπησε Βρετανό ποδηλάτη, ηλικίας 61 ετών .

0 61χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Η κατάσταση του χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς.

Σύμφωνα με μαρτυρία που εξασφάλισε η Αστυνομία επρόκειτο για διπλοκάμπινο όχημα που φέρεται να παρέσυρε τον 61χρονο ποδηλάτη και γίνονται εξετάσεις προκειμένου να εντοπισθεί ο οδηγός του.

Η Τροχαία Πάφου σε συνεργασία με τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς διερευνούν τα αίτια πρόκλησης του Τροχαίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης στο «Τ»: «Δεν πρόκειται να γίνουμε μέρος του κατεστημένου» – «Το ΑΛΜΑ είναι εξωσυστημικό κόμμα»

Ο επικεφαλής του ΑΛΜΑ Οδυσσέας Μιχαηλίδης, σε μια εκτενή συνέντευξη στο «Τ» μιλά για όλους και για όλα. Λίγες μέρες μετά την εξαγγελία των πρώτων υποψηφίων βουλευτών, ο κ. Μιχαηλίδης αναλύει τις θέσεις του ΑΛΜΑ και σημειώνει ότι το κόμμα, δεν πρόκειται να γίνει μέρος του κατεστημένου.

BEST OF TOTHEMAONLINE