Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Πέρασαν χειροπέδες και σε δεύτερο πρόσωπο για τα σοβαρά επεισόδια στην Πάφο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, έξω από υποστατικό στην Πάφο, το βράδυ της 15ης Απριλίου 2022.

Πρόκειται για 31χρονο κάτοικο Πάφου, ο οποίος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Τόσο ο 31χρονος όσο και ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ίδια υπόθεση, παρουσιάστηκαν σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής τους για 3 μέρες.

Τις εξετάσεις συνεχίζει το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.