Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μετά από τη διενέργειαό 16740 τεστ, ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 88 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 44 στην Κερύνεια, τα 28 στην Αμμόχωστο, τα 9 στη Μόργου, τα 8 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.621.140 τεστ, εντοπίστηκαν 91.971 και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 232. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2798 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 31, 3 στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

ΠτΔ: «Πριν το τέλος του έτους συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο για τις εξελίξεις στο Κυπριακό»

Δημιουργείται η υποδομή για θετικές προοπτικές σε ό,τι αφορά την επανέναρξη των συνομιλιών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος σημείωσε ότι είναι σημαντικό το γεγονός πως συμφωνήθηκε κοινή συνάντηση των δύο ηγετών με την κα Ολγκίν, επισημαίνοντας παράλληλα ότι πριν το τέλος του έτους θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE