Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα κρούσματα καταγράφηκαν το Σάββατο (17/4) στα κατεχόμενα

Συνολικά 174 νέα περιστατικά που εντοπίστηκαν μετά από τη διενέργειαό 16740 τεστ, ανακοινώθηκαν το Σάββατο στα κατεχόμενα.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, το «υπουργείο υγείας» ανακοίνωσε ότι από τα νέα κρούσματα, τα 88 εντοπίστηκαν στην κατεχόμενη Λευκωσία, τα 44 στην Κερύνεια, τα 28 στην Αμμόχωστο, τα 9 στη Μόργου, τα 8 στο Τρίκωμο και 2 στην περιοχή Λεύκας.

Συνολικά στα κατεχόμενα έχουν γίνει 6.621.140 τεστ, εντοπίστηκαν 91.971 και ο αριθμός των θυμάτων είναι στα 232. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 2798 άτομα, στο νοσοκομείο πανδημίας 31, 3 στην εντατική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Μέσω DNA η ταυτοποίηση της απανθρακωμένης σορού στην Παλιά Λευκωσία – Στο μικροσκόπιο οι συνθήκες της τραγωδίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας αναφορικά με τη φονική πυρκαγιά που ξέσπασε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της παραμονής των Χριστουγέννων σε αποθηκευτικό χώρο στην οροφή κτηρίου επί της Οδού Ευαγόρου, στην Παλιά Λευκωσία, όπου εντοπίστηκε απανθρακωμένη σορός.

BEST OF TOTHEMAONLINE